+36 70 451 50 87
+36 70 504 83 14

Krízis telefon, NON-STOP!

+36 28 362 531
+36 28 494 042

Munkaidőben hívható.

Hétfő-Csütörtök 8:00 - 16:30
Pénteken 8:00 - 14:00

Irodánkban elérhetők vagyunk.

Segítünk hétköznapjaiban

Idős gondozás

Cél, hogy az igénybevevő szükségleteinek megfelelően lakásán való önálló életvitelének fenntartása. Pl.: tanácsadás, fürdetés, öltöztetés, mozgatás, rehabilitálásbansegítés.

Házi segítségnyújtásról több információ, igénylés ->
FELTÖLTÉS ALATT…

65 év felettiek, illetve mozgásukban gátolt vagy kijárásukban korlátozott isaszegi lakosok részére elérhető szolgáltatás.
A csekkekekt szerdán 15 óráig szedik össze, csütörtökön történik a befizetésük, pénteken viszik vissza a befizetést igazoló. 

Ide kattintva igényelheti ezt a szolgáltatást ->

A szociális rászorultság szabályai keretében igényelhető a szolgáltatás. Hétfőtől Péntekig helyben fogyasztással, elvitellell, kiszállítással.

Kattintson ide további információkért és igénylésért.

Az igényelt élelmiszerek borítékban pénzzel együtt lezárt listáját hétfőn és szerdán szedik össze a tanyagondnokok és a GRZNÁR húsbolba továbbítják az igényt. Amint a teljes rendelés összeállt a csomagot és a visszajáró pénzel  borítékkal a beszerzést kérő részére kiszllítják a tanyagondnokok.

Ide kattintva igényelheti ezt a szolgáltatást ->

Kérheti segítségünket gyógyszere kiváltásában. Az IHSZK munkatársa elmegy és átveszi öntől a borítékban lezárt recepteket és az arra szánt összeget, a gyógyszertárban leadja. Amint a teljes csomagot összekészítette a gyógyszertár, akkor az IHSZK munkatársa a visszajáróval együtt lezárt borítékot kiszállítja a gyógyszert kérő személynek.

Ide kattintva igényelheti ezt a szolgáltatást ->

A tizennyolcadik életévüket betöltött egészségi állapotuk vagy idős koruk miatt szociális és mentális támogatásra szoruló, önmaguk ellátására részben képes személyek.

Ide kattintva igényelheti ezt a szolgáltatást ->

Családsegítés

Szociális, életvezetési és mentálhigénés tanácsadással. Szociális szolgáltatásokhoz való hozzájutással. Családban jelentkező konfliktusok megoldásának mediálásában.  

Azon gyermekek és szülei számára, akik egy vagy több fejlődési területen is elmaradtak. Értelmi fejlődés, mozgásfejlődés, beszédfejlődés, viselkedészavar, … Szakemberek együttműködésével nyújtunk segítséget a családnak.

Bővebb információért, igénylésért kattintson IDE ->

Segítünk azon isaszegi személyeknek, kiknek egészségügyi állapota, fogyatékossága, alacsony jövedelme, halmozottan hátrányos helyzete, kiemelkedően hátrányosan teljesítő gyermeke igényli azt.