+36 70 451 50 87
+36 70 504 83 14

Krízis telefon, NON-STOP!

+36 28 362 531
+36 28 494 042

Munkaidőben hívható.

Hétfő-Csütörtök 8:00 - 16:30
Pénteken 8:00 - 14:00

Irodánkban elérhetők vagyunk.

Segítünk hétköznapjaiban

Idős gondozás

Cél, hogy az igénybe vevő szükségleteinek megfelelően lakásán való önálló életvitelének fenntartása. Pl.: tanácsadás, fürdetés, öltöztetés, mozgatás, rehabilitálásban segítés.

Házi segítségnyújtásról több információ, igénylés ->

65 év felettiek, illetve mozgásukban gátolt vagy kijárásukban korlátozott isaszegi lakosok részére elérhető szolgáltatás.
A csekkeket szerdán 15 óráig szedik össze, csütörtökön történik a befizetésük, pénteken viszik vissza a befizetést igazoló. 

Ide kattintva igényelheti ezt a szolgáltatást ->

A szociális rászorultság szabályai keretében igényelhető a szolgáltatás. Hétfőtől Péntekig helyben fogyasztással, elvitellell, kiszállítással.

Kattintson ide további információkért és igénylésért.

Az igényelt élelmiszerek borítékban pénzzel együtt lezárt listáját hétfőn és szerdán szedik össze a tanyagondnokok és a GRZNÁR húsboltba továbbítják az igényt. Amint a teljes rendelés összeállt a csomagot és a visszajáró pénzzel  borítékkal a beszerzést kérő részére kiszállítják a tanyagondnokok.

Ide kattintva igényelheti ezt a szolgáltatást ->

Kérheti segítségünket gyógyszere kiváltásában. Az IHSZK munkatársa elmegy és átveszi öntől a borítékban lezárt recepteket és az arra szánt összeget, a gyógyszertárban leadja. Amint a teljes csomagot összekészítette a gyógyszertár, akkor az IHSZK munkatársa a visszajáróval együtt lezárt borítékot kiszállítja a gyógyszert kérő személynek.

Ide kattintva igényelheti ezt a szolgáltatást ->

A tizennyolcadik életévüket betöltött egészségi állapotuk vagy idős koruk miatt szociális és mentális támogatásra szoruló, önmaguk ellátására részben képes személyek.

Ide kattintva igényelheti ezt a szolgáltatást ->

Családsegítés

Szociális, életvezetési és mentálhigiénés tanácsadással. Szociális szolgáltatásokhoz való hozzájutással. Családban jelentkező konfliktusok megoldásának mediálásában.  

Azon gyermekek és szülei számára, akik egy vagy több fejlődési területen is elmaradtak. Értelmi fejlődés, mozgásfejlődés, beszédfejlődés, viselkedészavar, stb. Szakemberek együttműködésével nyújtunk segítséget a családnak.

Bővebb információért, igénylésért kattintson IDE ->

Segítünk azon isaszegi személyeknek, kiknek egészségügyi állapota, fogyatékossága, alacsony jövedelme, halmozottan hátrányos helyzete, kiemelkedően hátrányosan teljesítő gyermeke igényli azt.

Az Élelmiszerbank egyesülettel karöltve az áruházi élelmiszermentést naponta végezzük. Ez ad lehetőséget, hogy a hozzánk fordulóknak élelmiszeradományokat adhassunk tovább.

Aki szeretne részt venni ebben, szeretne adományhoz hozzájutni, az keresse családsegítőinket! Nem kérdezzük, hogy miért van szüksége adományra, ha van rá lehetőségünk, akkor adunk! 

Kedves Szülők! Kedves Szülők és hozzátartozók, az Esztergár Lajos Család és Gyermekjóléti Szolgálat és Központ elkötelezett híve a segítő tevékenység társdalami rendszerében történő szentesítésében. Azzal is tisztában vagyunk, hogy mindenki számára ez mást és mást jelenthet, ám abban egyetértésben lehetünk, hogy minden olyan cselekmény, esemény, kiadvány, ami segíti az éppen érintett felet, előremutató, az a segítség egyik fajtája lehet. Éppen ezért gondoljuk, hogy a speciális szükségletekkel bíró embertársaink és azok hozzátartozóinak komoly segítség lehet egy olyan kiadvány, ami segít eligazodni a különféle szociális és gyermekvédelmi ellátások útvesztőjében. Ez a kiadvány elsősorban nekik szól, értük van. Reményeink szerint ezek az információk megfelelő hatékonyságúak lesznek a különböző ellátások igénylése során. Ennek az anyagnak a segítségével a bürokratikus útvesztők nem veszik el az érdemi segítő gondozástól, fejlesztéstől és közösségi ellátási lehetőségektől az időt azon személyektől és hozzátartozóiktól, akik érintettek a speciális szükségletük okán, igy még több minőségi időt tudnak eltölteni együtt a közös épülés, fejlődés reményében. Kiadványunk szerzői jog alatt áll, de igény szerint sokszorosítható. Sikeres gyógyulást kívánok! Nagy István igazgató ECSGY

Kiadvány letöltése