+36 70 451 50 87
+36 70 504 83 14

Krízis telefon, NON-STOP!

+36 28 362 531
+36 28 494 042

Munkaidőben hívható.

Hétfő-Csütörtök 8:00 - 16:30
Pénteken 8:00 - 14:00

Irodánkban elérhetők vagyunk.

Új tanyagondnoki autóval bővültünk!

Örömmel értesítjük a lakosságot, hogy az Isaszegi Humánszolgáltató Központ új tanyagondnoki autóval bővült.

2021-ben az Isaszegi Önkormányzat elindította a 2. tanyagondnoki szolgáltatását is, ezáltal az Isaszegi Humánszolgáltató Központ két tanyagondnoki szolgálattal rendelkezik.

A tanyagondnoki szolgáltatás biztosításával az Isaszegi Humánszolgáltató Központ útján biztosítja Isaszeg Város külterületén is az életvitelszerűen tartózkodók életfeltételeinek javulását, segíti a közszolgáltatásokhoz való hozzájutást és a szociális alapellátások kiépítését, a település szolgáltatási funkcióinak bővítését.

1. Tanyagondnoki Szolgálat ellátási területe:
     A város közigazgatási területének Dány, Sülysáp, Pécel felé eső területe, határ a vasút.

2. Tanyagondnoki Szolgálat ellátási területe:

     A város területének Gödöllő, Kistarcsa, Nagytarcsa felé eső része, határ a vasút.

A tanyagondnokok részére a feladat elvégzéséhez 2X4 személy szállítására alkalmas gépkocsikat biztosított az önkormányzat.
A települések külterületeinek benépesedéséből adódóan, egyre nagyobb szükség van a tanyagondnoki szolgáltatásra.

Az egészségügyi intézményekbe való szállítása előzetes időpont egyeztetés, orvosi beutaló alapján történik, a tanyagondnokoknál közvetlenül a 06 70 504-8314 telefonszámon kérhetik legalább 2 nappal a vizsgálat időpontját megelőzően.

A tanyagondnok a gyógyszerkiváltást, a gyógyászati segédeszközök beszerzését az ellátottak és a háziorvos szokásjoga, igénye szerint végzi.

A lakosok a szolgáltatás iránti igényeiket a tanyagondnokoknál személyesen, vagy telefonon, az Isaszegi Humánszolgáltató Központban telefonon vagy írásban (levélben vagy e-mail útján) jelezhetik.

A tanyagondnoki szolgáltatás során az igények teljesítésének mérlegelésekor ügyelni kell arra, hogy az időben is rendszeres, közvetlen, személyes szolgáltatások körébe tartozó alapellátási feladatok nem sérülhetnek (napi beszerzések, ebéd, adományok kiszállítása, nagybevásárlás, önkormányzati feladatok ellátása, egyéb ellátandó feladatok).

 

Isaszegi Humánszolgáltató Központ munkatársai

Print Friendly, PDF & EmailNyomtatás és PDF letöltés