Kedves Partnerünk!

 

Szeretnénk veled megosztani egy nagyszerű hírt: a szakmai zsűri döntése alapján a Magyar Élelmiszerbank Egyesület bejutott a Civil Díj 2024 döntősei közé! Minden partnerünknek és önkéntesünknek hálával tartozunk ezért az eredményért, hiszen a közös összefogásunk teszi lehetővé, hogy az Élelmiszerbank az ország egyik legnagyobb hatékonyságú civil szervezeteként pályázhasson egy ilyen elismerésre.

 

A ma induló közönségszavazáson dől majd el, hogy a végső díjat is elnyerjük-e. Ezért most a segítségedet szeretnénk kérni. Sőt, nemcsak a tiédet, hanem a munkatársaidtól, az önkénteseitektől, tulajdonképpen bárkitől jól jönne egy kis támogatás.

 

Szavazzatok, kérlek, minél többen az Élelmiszerbankra ezen a linken, fél perc az egész! https://nlc.hu/civil-dij-2024/  A pályázatunkat az oldal közepén találod az M betűnél (“Magyar Élelmiszerbank Egyesület”).

A Civil Díj elnyerése komolyan előre mozdítaná az élelmiszermentés ügyét, láthatóságot, ismertséget és rengeteg fontos szakmai kapcsolatot hozna az Élelmiszerbanknak és persze az egész hálózatunknak. Ezért arra kérünk, ti is értesítsetek minél több embert, ajánljátok a figyelmükbe ezt a közönségszavazást, hogy ők is adjanak ránk egy voksot. Mutassuk meg milyen sokan vannak az Élelmiszerbank mögött! 

Készítettünk egy Facebook postot ishttps://www.facebook.com/elelmiszerbank/posts/820158783472894

A személyes ajánlásokon túl, kérünk, osszátok meg ezt is a felületeiteken!

 

Hálás köszönettel,

az Élelmiszerbank csapata

Print Friendly, PDF & EmailNyomtatás és PDF letöltés